روستای بركوك دارای 6 چاه عمیق می باشدكه وجود این چاهها باعث آبادانی و رونق روستا شده است به گونه ای كه در فصول بهار
وتابستان مقدار زیادی از زمین های روستا سرسبز شده و منظره بسیار جالبی بر محیط روستا حاكم می شود و خوشبختانه وضع معیشتی
اكثر قریب به اتفاق مردم روستا به یمن وجود همین چاهها نسبتاً خوب می باشد صحبت هایی هم اخیراً شنیده شده كه دولتی ها ! گفته اند به
خاطر بحران آب بایستی مقدار آب چاهها كمتر از حد فعلی بشود ، تصاویری از چاههای عمیق را در زیر مشاهده می كنید:

عكس بالا مربوط به چاه زیر میسك (آقای شیبانی ) و سه عكس زیر هم مربوط به چاه خَرْزَری (آقای رضاپور) می باشد



روستای بركوك همچنین دارای 12 قنات به نامهای : می نات ، میسك ، صالح (صالع) ، نات ، كشمون ده ، بركوك پایین ، عشق آباد ، ترمنج ، كشمش ، امین آباد ، اِستاد و نوكند كه البته صد در صد مالكیت سه قنات آخری متعلق به اهالی روستا نیست و با روستاهای مجاور شراكت دارند .یك چشمه هم در روستا موجود هست كه البته در حال حاضر كلاً خشك شده وفاقد آب می باشد ؛ آب كلیه قنوات به دلیل خشك سالیهای چند سال اخیر خیلی كم شده و مردم روستا هم به دلیل وجود چاههای عمیق تقریباً قنوات را رها كرده اند و تمام وقت و همه همّ وغمّ خودر را در احیاء و آبادانی چاههای عمیق به كار برده اند كه این هم باعث شده قنات های روستا از رونق بیفتند؛ بطوریكه قنوات كشمش وعشق آباد به دلیل سیل زدگی در چندین سال قبل ، فعلاً دارای هیچ گونه آبی نیست. در زیر چند عكس از قنا تصالع مشاهده می کنید . انشاءالله اگر عمری باقی بود در فرصتی مناسب از بقیه قنوات هم عكس هایی خواهم گذاشت.






دو تصویر بالا هم بقایای دو درخت توتی می باشد كه در كنار استخر قنات واقع شده و زمانی همه مردم اهالی
روستا ورهگذران از این درخت توت می خوردند ولی اكنون متأسفانه كلاً خشك شده است روستا ورهگذران از این درخت توت می خوردند ولی اكنون متأسفانه كلاً خشك شده است


سه تصویر بالا هم بقایای چِرِخ شیره پزی واقع در میسك، باغ حاج محمد واقعی است . چرخی كه زمانی در ایام شیره پزی به مدت یك ماه و اندی تعداد زیادی از اهالی روستا انگورهای خود را با باغ می آوردند وبه صورت نوبتی انها را تبدیل به شیره می كردند وشبها را تا به صیح مشغول جوشانیدن آبهای انگور بودند و روز بعد ابهای جوشیده شده انگور را در برابر نور مستقیم آفتاب قرار می دادند و بعد از دو یا سه روز آماده برای مصرف می شد، و چه صفایی خاصی داشت آن روزها . ولی افسوس كه دیگر از نحوه شیره پزی آن زمان دیگر خبری نیست ، در واقع انگور آنچنانی نیست كه تبدیل به شیره شود چون اكثر طاغهای انگور تقریباً خشك شده واز بین رفته اند؛ البته لازم به ذكر است كه یك چرخ در عشق آباد و یكی هم در صَلِع و یكی دو تا هم در خود روستا می باشد كه آنها هم همانند عكسهای بالا تخریب شده اند .
تصاویر زیر هم از قنات كشمون دِِِه و تعدادی از درختان موجود در كشمان روستای بركوك می باشد كه در ابان ماه 89 گرفته شده است:







